[0.3x] Gaming Zone-Yugoslavia Rol3Play-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IC Biografije!

Go down

IC Biografije! Empty IC Biografije!

Postaj by DadoCvijetinovic ned svi 05, 2013 4:42 pm

Vas Nick u IG:
IC Biografija:
DadoCvijetinovic
DadoCvijetinovic

Broj poruka : 23
Datum upisa : 03.05.2013
Godina : 23

[Vrh] Go down

IC Biografije! Empty Re: IC Biografije!

Postaj by DadoCvijetinovic ned svi 05, 2013 4:48 pm

Vas Nick u IG: Dado_Cvijetinovicc
IC Biografija:
Moje ime je Dado, dolazim iz male porodice iz naselja Jefferson. Imam dvadeset i pet godina , zivim sa svojim mladjim bratom po imenu Nikola , i svojim ocem koji se zove Jukka. Cijeli zivot smo tesko zivjeli , a pogotovo nakon rastajanja oca i majke .Otac se rastao sa majkom kada sam imao dvanaest godina , zbog mnogobrojnih problema i neslaganja u njihovim zivotima. Majka se pocela baviti prostitucijom i jos svacim sto nije dobro , otac to nije mogao podnijeti , proveo je hiljadu neprospavanih noci razmisljajuci o tome i na kraju je odlucio da se mora rastati se od nje , da je to najbolje za sve .Poslije toga incidenta tesko zivimo , ostali smo bez majke . Otac radi kao Farmer i ne zaradjuje mnogo novca , ali i nakon nekoga vremena i ja pronalazim posao , vec dovoljno sam odrastao pa sam se morao zaposliti . Zaposlio sam se kao pilot . Jako zanjimljiv posao ali i veoma tezak , ali plata je dosta dobra . Brat je bio jos mali da se zaposli , i suvise mali da bilo sta radi kako bi nam donio novce , imao je samo četrnaest godina . Jednog dana nas trojica , ja, moj otac i brat otisli smo u kafic , na pice i u jednom trenutku uletili su razbojnici Ballasi i poceli pljackati kafic i pucati na sve strane . Otac je bio hrabar kao i uvjek, zelio je da zastiti svoju djecu , i bacio se na jednog pljackasa , ali drugi je iste sekunde upalio metak i pogodio ga ravno u srce. Ja i brat smo ostali zivi zahvaljujuci nasem ocu , uzeli su sve pare iz kafica i otisli . Bilo je jako tesko podnijeti smrt mog oca , jer poslije ovog incidenta , ja i brat ostajemo bez oba roditelja , ali morao sam nastaviti dalje. Radio od jutra do sutra , kako bi zaradio za sebe i svog brata i kako on ne bi osjetio siromastvo. Nakon nekoga vremena , kroz deset dana, cuvsi za skandal u kaficu , sef iz Grove Streeta me pozvao da se nadjemo na tajnom mjestu , jako sam se uplasio jer nisam znao sta zeli od mene.Kada sam sitgao pitalo me je da li zelim osvetu prema ljudima iz Ballasa i da li zelim postati jedan od njih , kako bi se osvetio Ballasima . Naravno da sam pristao . Nakon dvije duge godine spremanja i cekanja , napokon smo krenuli u osvetu , napokon je dosao i taj dan. Sigli smo do Ballasa i odma je nastala pucnjava , ubili su nekoliko nasih ljudi , naravno nastavili smo dalje , nismo se predali , nas glavni sef Dac Escobar uspio ubiti onoga istog covjeka koji je ubio mog oca,a to je glavni covjek iz Ballasa. Osveta je uspjela... Od tada zivim mnogo boljim zivotom , pare vise nisu bile problem ,jer sam postao milioner zahvaljajuci momcima iz Grove Streeta , koji su mi mnogo pomogli u zivotu . I zahvaljujuci njima , moj brat i ja sada zivimo ugodnim zivotom ... (Evo Moje IC Biografije Very Happy)
DadoCvijetinovic
DadoCvijetinovic

Broj poruka : 23
Datum upisa : 03.05.2013
Godina : 23

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics